Warning: Undefined array key "pixel_render" in /srv/home/emsabouwservicenl/domains/emsabouwservice.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/Facebook-Pixel-Bouwservice/facebook-commerce-pixel-event.php on line 70

Warning: Undefined array key "no_script_render" in /srv/home/emsabouwservicenl/domains/emsabouwservice.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/Facebook-Pixel-Bouwservice/facebook-commerce-pixel-event.php on line 128
FAQ items aan het laden...

In samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij voor het Medisch Centrum Haaglanden te Leidschendam een zeer speciaal betonwerk uitgevoerd. Hierbij ging het om het bouwen van Betonnen bunkers ten behoeve van het medisch centrum voor behandelingen met radioactieve chemotherapieën.

Enorm dikke wanden van wel meer dan 1 meter dik en vloeren met een dikte van wel 2 meter. Dit resulteerde in een enorm uitdagende opdracht waar veel traditioneel betontimmerwerk van pas kwam in combinatie met eigen ontwikkelde systeem bekistingsmethoden. De vloeren zijn compleet traditioneel geschaald en bekist  en voor de wanden zijn speciale constructies bedacht. Een prachtige ervaring en super goed resultaat.

// BEKIJK EEN ANDER PROJECT

2017-03-01T14:47:15+01:00
Ga naar de bovenkant