// OVER ONS

EMSA Bouwservice is een organisatie die zich bezighoudt met diverse vormen van dienstverlening binnen de bouwsector. Wij zijn een specialistische onderaannemer die grotendeels in de ruwbouw fase werkt voor vaste relaties en projecten verspreid over het hele land.

Het grootste gedeelte van onze werkzaamheden bestaat uit het detacheren van onze specialistische betonwerkploegen voor de woning-, burgerlijk- en utiliteitsbouw. Zoekt u een flexibele partner in de ruwbouw dan bent u bij ons op het juiste adres op het gebied van in het werk gestorte funderingen, wanden, vloeren en overige betonconstructies. Door korte lijnen binnen onze organisatie kunnen wij snel schakelen met onze ervaren betontimmerlieden en uw betonwerk uit handen nemen.

Onze vakmensen beschikken over langdurige bouwplaats ervaring in de ruwbouw en kunnen tevens ingezet worden als allround timmermannen voor overige extra diensten als bijvoorbeeld plaatsen van prefab en HSB-gevel elementen. Wij weten wat hard werken is en met een extra dosis aan motivatie en inspanning zorgen voor een hoge dagelijkse productie op de werkvloer! Veiligheid gaat voor op alles, daarom zijn al onze werknemers VCA gecertificeerd en werken wij volgens de ARBO normen.

Naast verzorgde gereedschap en PBM’s eisen wij van onze collega’s dat zij met respect met elkaar omgaan op de werkvloer, zowel naar klanten als naar andere collega’s op de bouw. In samenwerking met onze klanten en gemotiveerde vakmensen willen wij met een reële planning werk van hoogwaardig kwaliteit leveren. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Wij streven naar een absolute meerwaarde voor onze klanten door betrokkenheid van de directie bij het verlenen van onze diensten.

Heeft u interesse in een samenwerking met onze bedrijf neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

“Door korte lijnen binnen onze organisatie kunnen wij snel schakelen met onze ervaren betontimmerlieden en uw betonwerk uit handen nemen.”

// VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

// ONZE DIENSTEN